sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Retki käsityömessuille

Lähdimme linja-autolla heti aamutuimaan pappilan pihasta Seinäjoen käsityömessuille. Väkeä retkelle oli lähtenyt kaikkiaan 27 henkeä, joten iloinen joukko meitä istui linja-auton kyydissä. Matkalla Eeva piti meille hartauden ja perillä Areenassa olimme hyvissä ajoin. Ryhmälipuilla pääsimme nopeasti kassan ohi sisälle ja sen jälkeen kiertely isossa Areenassa alkoi.

Päivän mittaan löytyi monia uusia ideoita ja ajatuksia varastoissa olevien tarvikkeiden käyttöön. Käytävillä törmäsimme aina välillä toisiin retkeläsiin ja ensivaikutelmia ideoista vaihdeltiin. Tekemistä oli monentasoista ja varmasti löytyy jälleen kaikille tekemistä tulevissa käsityökökissä. Aina se kummasti virkistää ajatuksia, kun pääsee näkemään toisten tekemiä töitä.

Tutustuimme mm. Seinäjoen Lähetyssopen pöytään ja heidän tuotteisiin.  Kun kuulivat, mistä olemme, saimme kutsun vierailla heidän lähetyssopessaan ja luvattiin perinpohjainen esittelykin. Tätä kutsua tarvitsee noudattaa vielä ihan lähitulevaisuudessa. Nurmon seurakunnan pöydän ääressä emme jääneet pitkäksi aikaa. Heillä oli siinä vilskettä ihan riittämiin.

Messuille oli tunnusomaista kierrätystuotteet. Paljon uusia ideoita ei ollut sillä saralla, mutta ehkä isot nappimme hyödynnetään vihdoin kiertoon. Samalla myös paperinaruvarastomme taitavat huveta hissukseen, sillä niistäkin on kehitteillä jotain.

Päivä oli todella mukava ja miellyttävä. Aika meni kuin siivillä. Välillä istuttiin kahvilla ja merkittin muistiin näkemäämme ja kokemaamme. Eihän sitä muuten muista. Ja jalkojakin oli mukava lepuuttaa. Jotkut ehtivät syömäänkin ja ruoka oli ollut maittavaa.

Kotimatkalle lähdimme ihan aikataulussa, vaikka viimeiset ostokset sovituksineen olivatkin tehty ihan viime minuuteilla. Matkalla vielä pohdimme kaikkea näkemäämme ja kokemaamme. Tiistaina jälleen kökkään ja silloin jutellaan joukolla näkemistämme ideoista. Messujen teema: Kokeile, innostu, inspiroidu, toteutui kohdallamme täysin.

Kiitos seurakunnalle retkemme järjestämisestä. Meillä oli hieno päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti