keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kalentereille kyytiä

Varastosiivouksen saatiin hyvään malliin tiistain kokoontumisessa. Käykö kenellekkään koskaan ja ikinä näin, että varastoja järjestellessä löytyy jotain, mitä on etsitty ja etsitty, ei niin missään ja sitten se onkin siinä. Yhtäkkiä vain. Vetoketjuja kaivattiin keväällä, tiesimme niiden olevan jossain, mutta ei vain tullut vastaan. No, nyt tuli. Niille on kyllä nytkin käyttöä, joten olivat todella hyvä löytö. Kahvitauolla suunniteltiin ja tauon jälkeen vetoketjut ilmestyivät kuin tyhjästä tekeviin käsiin.
Piispankamarissa urakkana oli kalentereiden järjestämistä ja niissäkin päästiin hyvälle mallille. Niistä on kuvat nyt leikattuina, menevät paljon pienempään tilaan ja saimme nekin järjestykseen. Helpompi aloittaa alustojen suunnittelu, kun tietää millaisia kuvia on olemassa. Hienoa. Kun on monta tekemässä, niin jälkeäkin syntyy aivan eri tahtiin kuin yksin. Ja juttua piisasi siinä työn lomassa. Iloiset naurut sai moni juttu. Ensi kerralla päästäänkin jo joulumyyjäisiin valmistautumaan ja tekemään jouluaskarteluja. Joulusiivot käsityövarastoissa on nyt tehtynä.
Puikot ovat saaneet kyytiä kodeissa ja pieneen myymäläämme on saapunut uusia sukkia. Koot näissä n. 36-40. Siniset pitkävartiset ehdin jo myymäänkin pian kuvanoton jälkeen, mutta vielä on iloisia raitasukkia jäljellä piristämään syksyn ankeutta.
Malleja piisaa. Tässä hieman matalammalla varrella ja pieniinkin jalkoihinkin sopivia.
Suuritöiset kirjoneulelapaset sekä oikean laidan palmikkohansikkaat ovat uusia malleja myymälässämme. Muut lapaset ovat suosittua lapasmalliamme, jonka kanssa pitää olla nopea saadakseen omansa. Nämä tuntuvat häviävän kuin itsestään hyllystämme.
Ja isänpäivän alla on hyvä muistaa, että pienessä myymälässämme on myös miesten sukkia tarjolla. Nämä ovat uusimmat, koot noin 42-43. Lisäksi kuvat otettuani huomasin, että hyllyyn oli ilmestynyt vielä enemmänkin miesten sukkia, joten ihan kaikkian en edes onnistunut kuvaamaan.

Kiitos jälleen ihanat käsityökökkänaiset. Teette arvokasta työtä ja seurassanne viihtyy pappilan suojissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti